Udøver Microsoft censur på kundeanmeldelser?

In Indlæg by efficiens.nu

Mange forbrugere orienterer sig på nettet og læser anmeldelser inden et køb.

Nogle gange ved man godt, at det der står måske et lidt for godt til at være sandt? Fornylig købte jeg en Office 365 til mine pc’er tablet og mobil. Efter noget tid jeg en opfordring til at anmelde mit køb. Det gjorde jeg så og skrev:

Powerpoint, Excel, Word og Outlook holder jævnligt op med at virke og ofte tabes arbejde. Har oprettet en sag i kundeservice. Men der er pt ingen der kan give en god forklaring. Kundeservice er i øvrigt meget svingende. Lidt kikset, at Microsoft ønsker at ringe op når de er ledige og man så alligevel skal vente, forleden dag var det 13 min? Det er for ringe.

Jeg fik en mail i går fra Microsoft med følgende besked:

”Vores medarbejdere har læst din anmeldelse og værdsætter dit bidrag, selvom det ikke følger alle vores retningslinjer. Tak, fordi du delte det med os. Vi håber, at vi offentliggør dit bidrag næste gang!

Send noget nyt.

Tak endnu en gang,

Microsoft”

I efteråret købte jeg den nye Microsoft Lumia 950 mobil. Som erfaren Lumia bruger havde jeg set frem til denne ny model – Desværre var der en del mangler i forhold til min nuværende Lumia 640 bl. a. manglede Here Drive + funktionalitet og der var en del andre irriterende ting der gjorde at jeg returnerede telefonen efter gentagne kontakt til kundeservice der var ikke eksisterende og ingen kunne/ville hjælpe. Jeg blev henvist til at kontakte dem som havde solgt mig mobilen. Det var Microsoft webshop!

Her blev jeg også bedt om at anmelde – Det gjorde jeg og var ikke positiv. Her fik jeg samme besked som ovenfor.

Der synes at være et mønster? – Vil Microsoft kun høre positivt om sine produkter og ydelser? Når det synes tilfældet er der jo ingen grund til at ulejlige kunderne, vel? Begavet og troværdigt er det ikke.

Er der andre der har oplevet det samme?